Kunst in meervoud dankt haar partners en particuliere donateurs die de tentoonstellingen en verdiepend onderzoek mogelijk maken.


Banner-278x90

Dion Audio zal gedurende het project super high-end luidsprekers, versterkers en hoofdtelefoonversterkers beschikbaar stellen tijdens tentoonstellingen. Dion Audio is een Nederlandse zaak die high-end audioapparatuur ontwerpt en met de hand vervaardigd. Dion Audio werkt vanuit een ideaal;

“Mijn missie is het produceren van een natuurgetrouwe en meeslepende muziek weergave. Een zorgvuldige selectie van beproefde materialen en lossess componenten is daarbij van belang, evenals de keuze voor state-of-the-art schakelingen en verbindingen.”

(Miquel Blauw, oprichter en audio-ontwikkelaar van Dion Audio)


natuurmonumenten-logo

Natuurmonumenten zal ons gedurende het project ondersteunen door boswachters beschikbaar te stellen met wie wij op pad zullen gaan door alle provincies. Zo zullen we alles te weten komen over het beheer van de karakteristieke landschappen van Nederland.

Natuurmonumenten is dé beweging van mensen met hart voor de natuur. We willen mensen, van jong tot oud, in het hart raken en de fascinatie voor de natuur delen met en via onze achterban. We activeren mensen om buiten in de natuur iets geweldigs te beleven.”


Plantronics_logo.svg